Cumpara de la Senzor Team si beneficiezi de reduceri:
Promotie: mai adauga in cos produse in valoare de si beneficiaza de reducere
sau
Foloseste un cupon
Total: 0 produse
0
Plaseaza comanda »

Cum comand? > Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Senzor (snz.ro). 

Site-ul Senzor (snz.ro) este operat de societatea S.C. Planet Production SRL., cu sediul in Str. Economu Cezarescu, Nr. 43, Sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/14221/2011.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe snz.ro (snz.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Senzor (snz.ro) in urmatoarele scopuri:Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Senzor (snz.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Senzor (snz.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email .
Parteneri
BIG FISH
Cora
Claumar Pescar
Auchan
Pescar Expert
SC FISELA SRL
Crapmania.ro
TOTAL FISHING
MARELE PESCAR
SC OWYO SRL
Aplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.